Even voorstellen…

Mijn naam is Elise Krielen, eigenaar van A FONDO Recherchebureau. Na de studies Rechtsgeleerdheid en Particulier Onderzoeker alsmede vijf jaar werkervaring in de advocatuur ben ik in 2015 mijn ambitie achterna gegaan door dit recherchebureau te starten. Ik kan mijzelf omschrijven als sociaal, maatschappelijk betrokken, enthousiast, gedreven en heb een nieuwsgierig karakter. Bij een onderzoek ga ik grondig te werk, op zoek naar de waarheid, op zoek naar bewijs waarmee ik mijn opdrachtgever kan helpen. Mijn rechtvaardigheidsgevoel en hulpvaardigheid zijn groot, wat me helpt in mijn werk om de diepte in te gaan en niet zomaar op te geven.

Opdrachtgevers zitten vaak in een gerechtelijke procedure of krijgen gaandeweg een onderzoek daarmee te maken. Ik probeer mijzelf te onderscheiden van andere recherchebureaus door mijn perfectionisme en doorzettingsvermogen, maar ook vanwege mijn juridische achtergrond. Daarmee kan ik bewijsmateriaal op waarde schatten en adviseren welke stappen genomen moeten worden.

Mijn specialisme bestaat uit het analyseren en onderzoeken van bewijs in strafzaken. Een dergelijk onderzoek kan gezien worden als een tegenonderzoek of contra-expertise van het politieonderzoek en is gericht op het falsificeren van belastend bewijsmateriaal en het verzamelen en in kaart brengen van ontlastend bewijs. Meer informatie over dossieronderzoeken in strafzaken kunt u hier vinden. Om mijn opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn, werk ik nauw samen met andere gespecialiseerde- en deskundige (forensische/digitale) recherchebureaus.

Elise Krielen

Elise Krielen

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

neem contact op

Gerechtigheid door waarheidsvinding